Het mystieke Engeland

De energiereis naar het mystieke Engeland met haar megalitische kracht plekken

De energie voelen en ervaren van plekken als Stonehenge, Avebury, de Tor en Chalice well is een heel bijzondere ervaring. Engeland is één groot museum vol krachtplaatsen, energie en diepe wijsheid. Men had een bewust doel om bouwwerken als Stonehenge en Avebury te bouwen en deden daar soms 600 jaar over. Al deze megalithische bouwwerken zijn gebouwd op een kruispunt van meerdere ley lijnen, zoals de Michael en de Mary lijn, die door Zuid-Engeland lopen. Deze twee bekendste ley lijnen hebben een heel eigen energie en waar ze samen komen ontstaat een heel krachtige, helende en creërende aarde-kosmos verbinding. Hier kun je de vrouwelijke en mannelijke energie van geboorte en de kracht van manifestatie voelen. Iets geboren laten worden en laten bloeien.

De verbluffend mooie energie en wijsheid die er in de bouwwerken en krachtplekken in Engeland ligt, is voor iedereen voelbaar en grijpbaar! 

Elke plek heeft zijn eigen wijsheid en had zijn eigen functie. Tijdens deze energiereis naar Engeland gaan we contact maken met de essentie en wijsheid van verschillende bouwwerken. We gaan naar plekken die ons iets vertellen over het thema ‘Verbinding, het mannelijke en het vrouwelijke en het (samen) komen tot creatie‘. We bezoeken Stonehenge, Avebury, Glastonbury en nog een aantal andere energieplekken in Zuid-Engeland, zoals Dartmoor.


Op de flow van de energie, pakken we dit thema als het ware uit, stapje voor stapje. Hoe is dat om je verbonden te voelen, met jezelf, een ander, de aarde en de kosmos? Te creëren, iet geboren te laten worden in jouw leven. Iets nieuws, iets dat er eerder nog niet was. De plekken die we bezoeken laten ons dit allemaal zien, creëren healing en vullen je notitieboekje met heel veel inzichten!

Flyer Engelandreis 2025
Datum: zaterdag 19 – 26 april
Reis: Je komt met eigen vervoer naar Glastonbury in Engeland. Tijdens de voorbereidende les kun je afspraken maken om samen te reizen.
Verblijf: We verblijven in huisjes voor drie personen, waar je zelf kunt koken.

Alle opleidingen bij S-Sent zijn gericht op het ontwikkelen en vergroten van je eigen en innerlijke wijsheid, je intuïtie. Over jezelf, de ander en de wereld om je heen. Alle opleidingen zijn ervaringsgericht, er wordt niet gewerkt met boeken en naast de lessen is er geen extra studie nodig. Je leert in de les.    

Inschrijven voor opleidingen kan vanaf 18 jaar. Voor de Basis 1 Intuïtief leiderschap heb je geen vooropleiding nodig. Alle opleidingen daarna wel, zoals deze lessen op locatie.