Volgend open huis:
9 september 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
143
S-Sent

S-Sent staat voor jouw leven, wie je in wezen bent en hoe je je verwezenlijkt. En hoe jouw creatie, jouw initiatief, je bedrijf of loopbaan zich ontwikkelt en hoe je tot je recht komt. Om dit te ontwikkelen, staat bij S-Sent het ontwikkelen van jouw 'eigen weten' centraal, jouw bewustzijn en intuïtie.

Inschrijven kan vanaf vanaf 18 jaar. Je hebt geen vooropleiding nodig om je in te schrijven voor de Basisopleiding. Om te kijken of het iets voor je is, kun je meedoen aan de gratis workshop/open huis
, dat geeft een goed beeld van hoe er les wordt gegeven. 

Je
wordt door zowel de opleidingen als de coaching meer bewust van jezelf en jouw relatie naar jouw situatie, zoals je werk of je bedrijf. Je gaat vaste overtuigingen loslaten, je komt op de flow van je leven en je komt meer tot je recht. Je komt in contact met energie en levenslust, je humor en gemak. Je wordt meer jezelf!!

Je krijgt inzicht in: 

  • Wie je in wezen bent.
  • Waar jij, of je bedrijf voor staat.
  • Wat je eigen weten over jouw situatie is.
  • Hoe jouw verbinding met het bedrijf is en hoe je tot je recht komt in deze organisatie.
  • Hoe intuitie en overtuigingen werken en hoe je herkent wanneer iets klopt voor jou.
  • Hoe je bij jezelf kunt blijven en je doelen helder houdt. 
 
 

 De praktijk

In de praktijk maken we alles mee, hebben we onze ervaringen, gedraag je je op een bepaalde manier en nemen we beslissingen.
 
De psychologie
Achter het gedrag in de praktijk ligt het karakter van jou als en de cultuur van je bedrijf.
 
De essentie
Achter de praktijk en je gedrag zit jij, wie je in wezen bent en waar je bedrijf is de kern voor staat. Het niveau waar het daadwerkelijk om gaat. En waar je eigen wijsheid zit als mens en ondernemer. S-Sent leidt op en begeleidt op dit niveau.