Volgend open huis:
9 september 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
54
S-Sent

Bij S-Sent kun je terecht voor het ontwikkelen van je intuitie en jezelf. In Arnhem, Amsterdam en Huizen. We bieden opleidingen, coaching, reading en healing. Je krijgt inzicht in wie je bent, je vraag en je doelen. Je komt in verbinding met jezelf en je plezier. 

Opleidingen: Jezelf en je intuitie ontwikkelen
Het beheren van je energie en het leren vertrouwen op je intuitie zijn onmisbare tools in de huidige wereld. In de opleidingen bij S-Sent ontwikkel je je intuitie, je eigen weten over jezelf en je leven.

Coaching: De JE in jezelf en je loopbaan
Dat vuurtje van binnen, dat is wat je verwezenlijkt in je leven en loopbaan. In de coaching leer je wie je in wezen bent, wat je oorspronkelijke doel was en wat je (loopbaan)doelen nu zijn.

Business coaching: De kern in je bedrijf
Elk bedrijf heeft een eigen kern, dat is waar het bedrijf in essentie voor staat. Bij S-Sent kun je deze leren kennen, inzicht krijgen in de ontwikkeling van je bedrijf, de doelen en wat het nodig heeft. 

Kennismaken? Bel of kom naar een gratis workshop & open huis, of naar een van de Nulpuntmiddagen. Zie hier rechts.

Warme groet!
Annelita Reinders
Leraar en coach

 

 

Kennismaken? 
Kom naar de gratis workshop: Intuitie en je verbinding met jezelf.

 

Arnhem: De Wiltstraat 6, Arnhem 
9 september: 10.00 - 12.30 uur


Tijdens de workshop maak je kennis met je intuïtie en leer je in verbinding te zijn met jezelf. Je krijgt ook een reading, dat is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent en je doelen op dit moment. Het geeft een goed beeld van wat S-Sent voor je kan betekenen. 

 

Je kunt je opgeven via:
a.reinders@s-sent.nl