Volgend open huis:
9 september 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
143
S-Sent

De lessen gaan over jou, je leven en het verwezenlijken van jezelf en je doelen in je leven. Door je intuitie te ontwikkelen tot een betrouwbaar instrument krijg je zicht op wie je bent, wat je wezenlijke doelen zijn in je leven en hoe je jezelf kunt manifesteren. Je voelt wat klopt voor jou en leert ernaar te handelen. In de les is er: self-healing, inzicht en bewustzijn, massage, gemak en humor.

Je start met het intuitie jaar, dat je afrond met een diploma. Daarna kun je kiezen voor losse cursussen, of één van de twee leerlijnen, opleidingen die je afrond met een diploma. 
Jezelf verwezenlijken: je ontwikkelt jouw potentieel en leert over het proces van manifesteren, in je kracht zijn en flow.
Ik ben, jij ook!: je ontwikkelt je healing energie en leert readingen geven in de healing- en/of reading opleiding.  

De opleidingen en workshops die wij aanbieden zijn: 

Klik hier voor de agenda: 

Gratis open huis en workshop: Intuitie en je verbinding met jezelf.

Arnhem: De Wiltstraat 6, Arnhem 
9 september: 10.00 - 12.30 uur

Tijdens de workshop ga je door ervaringsgerichte oefeningen ontdekken wat intuïtie is, hoe energie werkt en hoe het is als je in verbinding met jezelf bent. Je krijgt ook een reading, dat is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent, wat je doelen zijn en welke stappen je nu kunt zetten. 

De gratis workshop en open huis geeft een goed beeld van wat de opleiding voor jou kan betekenen.

Je kunt je opgeven via:
a.reinders@s-sent.nl