Volgend open huis:
9 september 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
107
S-Sent

S-Sent is een erkend opleidingsinstituut in het ontwikkelen van je intuitie en het verwezenlijken van jezelf in je leven. Door je intuïtie te ontwikkelen tot een betrouwbaar instrument krijg je zicht op wie je bent, hoe je omgaat met je energie, wat je doelen zijn en hoe je jezelf verwezenlijkt. Je voelt wat klopt voor je en leert ernaar te handelen. In de les is er: self-healing, inzicht, massage, gemak en humor.  

Je start met het intuitiejaar, dat je afrond met een diploma. Daarna kun je kiezen voor losse cursussen, of één van de twee leerlijnen, opleidingen die je afrond met een diploma. 

Jezelf verwezenlijken: je ontwikkelt jouw potentieel en leert over het proces van manifesteren, in je kracht zijn en flow.
Ik ben, jij ook!: je ontwikkelt je healing energie en leert readingen geven in de healing- en/of reading opleiding.  

De opleidingen en cursussen van S-Sent: 

Inschrijven kan vanaf 18 jaar. Voor de Basisopleiding heb je geen vooropleiding nodig. 


  Dit is de agenda! 

CURSUSSEN EN  OPLEIDINGEN:Kennismaken? 
Kom naar de gratis workshop: Intuitie en je verbinding met jezelf.

Arnhem: De Wiltstraat 6, Arnhem 
9 september: 10.00 - 12.30 uur


Tijdens de workshop maak je kennis met je intuïtie en leer je in verbinding te zijn met jezelf. Je krijgt ook een reading, dat is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent en je doelen op dit moment. Het geeft een goed beeld van wat S-Sent voor je kan betekenen. 


Je kunt je opgeven via:
a.reinders@s-sent.nl