Volgend open huis:
3 maart 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
-17
S-Sent

Je innerlijke weten en je gevoel volgen!

Ken je dat? Je hebt zo’n gevoel dat er iets niet klopt. Je luistert er niet naar en achteraf kun je je wel op de kop slaan. Je wist het!

Dit is je intuïtie, de huisarts noemt dat een ‘niet pluisgevoel’, de manager z’n onderbuikgevoel, of fingerspitzengefühl. Als mens heb je je denken, je rationele vermogen. Daarnaast heb je ook je niet rationele vermogen, je intuïtie. Dit is je eigen en innerlijk weten; over jezelf, je vitaliteit, je leven en je werk. Door je intuïtie te ontwikkelen ga je je gevoel meer volgen en ontstaat er meer ruimte voor jou, hoe jij wilt leven en hoe jij wilt zijn in je werk. Je voelt aan of iets klopt voor je of niet en leert hoe je daarnaar kan handelen. Tijdens deze cursus gaan we dus een laagje dieper. Door ervaringsgerichte oefeningen ga je ontdekken wat intuïtie is, hoe je kunt herkennen of iets waar is voor je of niet en wat de rol van aandacht hierin is. Je gaat oefenen met je gevoel volgen en ontdekt hoe dat werkt.
 
Aan het eind van deze workshop krijg je een reading. Een reading is een beschrijving van de energie en geeft inzicht in de essentie van aan het leren bent, je doelen en de stappen die je nu kunt zetten. 

 
 


Huizen: 17, 24 en 31 mei

Tijd: 10.00 - 12.30 uur. 
Locatie: Valkenaarstraat 70, Huizen. 
Kosten: € 125,- incl btw.


Opgeven kan via: a.reinders@s-sent.nl