Volgend open huis:
3 februari 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
-15
S-Sent

 

Zelfbewustzijn geeft je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en steeds meer te worden wie jij in wezen bent. In deze cursus van drie avonden gaan we jouw talenten en je authentieke kracht onderzoeken en helder maken. Elk mens is uniek en heeft één of meer talenten en een heel eigen, authentieke kracht. Sommige talenten zijn aangeleerd: datgene waar je vaardig in bent geworden. Andere horen van nature bij jou: dat is je authentieke kracht. 

Door je bewust te worden van deze authentieke kracht en wanneer je in harmonie  bent met die kracht of juist niet, kan je jezelf ontwikkelen en word je steeds meer jezelf. Deze authentieke kracht kan je niet alleen helder krijgen via je ratio en door erover na te denken, een meer intuïtieve aanpak geeft een dieper inzicht in wie jij in je kern bent. In deze cursus gaan we dus een laagje dieper en onderzoeken we jouw authentieke kracht. Maar ook hoe je bent als je niet in balans bent met jouw eigen kracht. Welk gedrag daarbij hoort en wat je kunt doen om niet in die valkuil te stappen. Tijdens de cursus werken we met intuïtieve technieken, ervaringsgerichte oefeningen, kern eigenschappen en het Enneagram, een eeuwen oude methode die helder maakt welke rol negen eigenschappen in jou en in jouw leven spelen.

 

“Wat is het onderscheid tussen de mens en het dier? Niet zijn rechtstaande houding. Dat was al aanwezig bij de apen lang voordat de hersenen zich begonnen te ontwikkelen. Ook niet het gebruik van gereedschap. Het is iets geheel nieuws, iets dat voorheen onbekend was: zelfbewustzijn.”

Erich Fromm 
Duits - Amerikaans filosoof en psycholoog 1900-1980

 

 

 

 


 

Drie avonden van 2,5 uur.
Opleidingen en workshops van S-Sent zijn ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast. 
 
Amersfoort:
Data: 7, 14 en 21 maart 2018
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Korte Bergstraat 5, Amersfoort.
Kosten en inschrijven: klik hier