Volgend open huis:
3 februari 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
-15
S-Sent


Basis 2 Eigen weten in 7 thema's
Wil je meer leven vanuit wie je in wezen bent? Handelen vanuit jezelf, vanuit wat voor jou waar is? Tijdens deze Chakra-opleiding krijg je zicht op je eigen weten in de 7 grote thema's in het leven; vertrouwen en levenslust, in je gevoel zijn, je eigen doelen en je innerlijke richting, je genegenheid voor jezelf en anderen, communicatie met jezelf en anderen, inzicht en intuïtie, je eigen weten en autonomie. Je leest als het ware je eigen boek over jezelf en jouw leven, hoe jij de dingen doet en waarom.

Je ontwikkelt je zachtheid naar jezelf, je zelf healend vermogen en je vertrouwen in jezelf en je kracht. 
Door de opleiding ontwikkel je jouw energieniveau, kom je meer in je flow en geluk. Je sluit deze opleiding af met een certificaat.

Tijdens de lessen is er altijd: 

Inhoud: ontdekken wat jouw authentieke kwaliteit is in elk thema.

Healing: healing van jezelf in deze 7 thema's, healing op chakra niveau, door de aarde, kosmos, je wezen en de bron van alles.

Ik ben, jij ook!: je leert om in je (authentieke) kracht te zijn in relatie met anderen en in verbinding vanuit 'Ik ben, jij ook!'.

Zelf doen: je leert af te stemmen op een ander of situatie, oftewel 'kleur zetten', massage te geven op kleur en chakra's balanceren.Arnhem 
De volgende opleiding wordt in de periode januari - november 2018 gegeven in Arnhem. 

Deelname is na Basis 1 'Intuitie en de JE in jezelf'.

Uitgebreide info: 


Inschrijfformulier: