Volgend open huis:
3 februari 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
-15
S-Sent

In 1994 ben ik zelf begonnen met opleidingen intuitieve ontwikkeling. Vanaf 2005 heb ik vervolgens op deze school tien jaar les gegeven en nu vanuit S-Sent. Van 2005 tot 2010 gaf ik ook les op mijn eigen school in Spanje. 

Van huis uit ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik heb een werving en selectiebureau opgezet en in 2001 heb ik dit bureau verkocht. Naast werving en selectie werkte ik ook als organisatie adviseur en begleidde organisaties in hun ontwikkeling. 

S-Sent heb ik opgericht in 2000, toen ik afstudeerde aan de reading opleiding. Vanuit S-Sent begeleid ik nu mensen en bedrijven bij hun ontwikkeling en geef ik les in intuitieve ontwikkeling, je eigen weten, over jezelf, jouw leven en de ander. 


Warme groet,
Annelita Reinders

Leraar/coach

Een reactie op LinkedIn: "Annelita is een bevlogen trainer/ coach met zowel oog voor het detail als het grotere geheel. Met betrokkenheid leert ze jou contact maken met de bronnen van je eigen energie. Om zodoende je essentie te vinden en daarmee in verbinding met je hart en je hoofd te kunnen leven en werken".

 

 


 Heb je vragen, bel of mail me dan gerust! Heb je feedback, of een klacht, laat het mij ook weten, daar kunnen we alleen maar van groeien. Met alle informatie, ook jouw persoonlijke gegevens, wordt vertrouwelijk omgegaan!

Annelita Reinders
Valkenaarstraat 70, 1271 TN HUIZEN
06 55 1000 55
a.reinders@s-sent.nl
www.s-sent.nl

Formulieren:
Download hier het Inschrijfformulier
Download hier de Algemene voorwaarden
Download hier het Klachtenreglement