Volgend open huis:
9 september 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
143
S-Sent

Het uitgangspunt van de coaching is jouw ontwikkeldoel, de stap die je wilt zetten met jezelf en in je loopbaan. Tijdens de eerste afspraak formuleren we dit doel. In de afspraken daarna kijken we steeds wat maakt dat je deze stap niet gewoon zet. Wat zijn de onderliggende thema's die hier op essentie niveau spelen? Op dit niveau vindt de coaching plaats, zodat je daardoor de stap ook in de praktijk kunt zetten.

Tijdens een loopbaancoaching ga je naast het ontwikkeldoel ook inzicht krijgen in jouw oorspronkelijke doelen, jouw authentieke kwaliteiten en jouw potentieel. Hoe jouw kwaliteiten tot uiting kwamen in je werk tot nu toe, waar je nu staat in je leven en wat je doelen nu zijn. Vervolgens gaan we kijken wat voor een plek er dan past, zodat je jouw potentieel kunt ontwikkelen en jouw authentieke kwaliteiten tot zijn recht komen. 

De eerste afspraak is vrijblijvend. We formuleren in deze afspraak je ontwikkeldoel. Klikt het niet, dan hoef je de eerste afspraak niet te betalen. Word je enthousiast en wil je de coaching gaan doen, dan betaal je de eerste afspraak wel en zijn we begonnen!


Een ervaring van een klant: 
Ik was vastgelopen op mijn werk, mijn hart wilde het niet langer op de manier doen zoals mijn hoofd het voorschreef. Kortom een tijd voor "nieuwe" beslissingen. Met haar helderheid, humor en focus heeft Annelita me enorm geholpen en bijgestaan in dit proces om vanuit mijn eigen helderheid en in vertrouwen nieuwe stappen te maken. Inmiddels ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, wat heel goed voelt, hart. Ik raad Annelita dan ook van harte aan!


     
Je cadeau uitpakken?
Aan de coaching ligt ’bewustzijn' en 'inzicht' ten grondslag. Je ontdekt wie je in wezen bent en hoe je functioneert, wat je kracht en je valkuilen zijn en wat jouw potentieel en doel is. Je leert om ’leiderschap te nemen over je eigen rol in je leven en werk’. 
 
Een vraag zou kunnen zijn:
  • Wat voor werk past echt bij mij?
  • Wie ben ik en hoe kan ik mezelf verwezenlijken in een eigen bedrijf, of een nieuwe baan?
  • Ik voel me moe, gespannen en afgebrand. Ik weet dat ik van mijzelf niet zo ben. Hoe kan ik weer in mijn eigen vitaliteit komen, gelukkig voelen in mijn werk en leven?