Volgend open huis:
9 september 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
107
S-Sent

Een organisatie is een levend organisme, continu in ontwikkeling. Soms is het een smoothie organisatie, helemaal in haar kracht. En soms niet. Het zit er wel in, maar komt er niet uit! 

Vanuit S-Sent draag ik bij aan het bewustzijn van de directie en de teamleden, over wat er in essentie speelt. Oftewel de ijsberg onder water. Dit doen we door een organisatiereading en als het nodig is door de situatie op te stellen. Een reading is de beschrijving van de energie en geeft inizcht op essentieniveau; waar de organisatie in de kern voor staat, of het tot haar recht komt of niet, de doelen en stappen die het nu kan zetten. Het brengt inzicht en focus!

Met det teamleden werken we één op één. Vertrouwelijk en met persoonlijke aandacht! We kijken naar hun authentieke kracht, hun verbinding met de organisatie, of ze tot hun recht komen of niet, wat ze aan het leren zijn en wat hun doelen zijn.  

En wat aandacht krijgt, dat groeit! Bedrijven en mensen die helder zijn, die weten waar ze voor staan en op hun plek zitten, zijn het meest succesvol. Dat is waar de Business coaching aan bijdraagt. 


 
Nulpunt: wil je kennismaken met de mogelijkheden voor bedrijven, kom naar de eerstvolgende Nulpunt-middag.  

                            


Reacties van klanten: 

        Dit is spot on!

       Ik kan de omschrijving en het (impliciete) advies volledig plaatsen. Deze feedback geeft me steun en richting. 
Dankje voor de support!

       
Dankje voor het werk! Ik heb nu hele soepele en leuke gesprekken met mijn klanten.

       Erg stimulerend om met je te werken!