Volgend open huis:
9 september 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
54
S-Sent

In 1994 ben ik zelf begonnen met opleidingen intuitieve ontwikkeling. Vanaf 2005 heb ik vervolgens op deze school tien jaar les gegeven en nu vanuit S-Sent. Van 2005 tot 2010 gaf ik ook les op mijn eigen school in Spanje. 

Van huis uit ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik heb een werving en selectiebureau opgezet en in 2001 heb ik dit bureau verkocht. Naast werving en selectie werkte ik ook als organisatie adviseur en begleidde organisaties in hun ontwikkeling. 

S-Sent heb ik opgericht in 2000, toen ik afstudeerde aan de reading opleiding. Vanuit S-Sent begeleid ik nu mensen en bedrijven bij hun ontwikkeling en geef ik les in intuitieve ontwikkeling, je eigen weten, over jezelf, jouw leven en de ander. 


Warme groet,
Annelita Reinders

Leraar/coach


Annelita Reinders
Leraar/coach 

Reacties van klanten
Des te meer ik Annelita ervaar, des te meer ontdek ik de diepte en rijkdom die zij te bieden heeft op het gebied van energie, reading en bewustwording. Ik heb gisteren een reading  gehad en ongelooflijk en fascinerend hoeveel informatie daar uit naar voren komt. Een cadeautje! Wat is ze krachtig zo 1:1! Ik kan haar iedereen aanbevelen die op het pad van bewustzijn het verlangen heeft zijn of haar diepste essentie te leven.
Lars


Mijn passie:

 Mensen begeleiden bij het verwezenlijken van zichzelf in hun leven, werk en hun bedrijf.