Volgend open huis:
3 maart 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
-17
S-Sent

In 1994 ben ik zelf begonnen met opleidingen intuitieve ontwikkeling. Vanaf 2005 heb ik vervolgens op deze school tien jaar les gegeven en nu vanuit S-Sent. Van 2005 tot 2010 gaf ik ook les op mijn eigen school in Spanje. 

Van huis uit ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik heb een werving en selectiebureau opgezet en in 2001 heb ik dit bureau verkocht. Naast werving en selectie werkte ik ook als organisatie adviseur en begleidde organisaties in hun ontwikkeling. 

S-Sent heb ik opgericht in 2000, toen ik afstudeerde aan de reading opleiding. Vanuit S-Sent begeleid ik nu mensen en bedrijven bij hun ontwikkeling en geef ik les in intuitieve ontwikkeling, je eigen weten, over jezelf, jouw leven en de ander. 


Warme groet,
Annelita Reinders

Leraar/coach


Annelita Reinders
Leraar/coach 

Al sinds mijn studie ben ik bezig met het thema’s ‘leven’ en ‘bedrijfsLEVEN’. Sinds 2000 heeft zich dat vertaald in S-Sent. Van daar uit werk ik nu als leraar en coach. Mijn inzicht heb ik ontwikkeld als student en leraar intuitieve ontwikkeling, mijn school voor intuitieve ontwikkeling in Spanje, mijn voormalige telecombedrijf TelView en als organisatie-adviseur en coach. Dit is de basis geworden van mijn boek ’Energie in organisaties’ en mijn werk nu.


Mijn passie:

 Mensen begeleiden bij het verwezenlijken van zichzelf in hun leven, werk en hun bedrijf.